Sevgili Prof. Dr. Başak İpekoğlu emekli oldu

Değerli Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Başak İpekoğlu’nun emekliliğini Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Baran, Dekanımız Prof. Dr. Fehmi Doğan, Bölümümüz, Fakülte ve Enstitümüzün Fakülte ve Yönetim Kurulu, öğretim üyeleri ve idari personeli ile kutladık. Bölümün kurucuları arasında yer alan hocamız, akademik çalışmalarının yanı sıra uzun yıllar bölüm başkanlığı ve aynı zamanda dekanlık görevini yürüterek fakültemize değerli katkılarda bulunmuştur. Prof. İpekoğlu, mimari koruma alanında Türkiye’nin önde gelen profesörlerinden biridir.

Değerli hocamıza uzun yıllar boyunca İYTE ve Kültür Varlıklarını Koruma ve Restorasyon Bölümü’ne verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, kendisine sağlıklı ve mutlu bir emeklilik dileriz.